4a Caminada Canina Solidària Adopta Un Amic

today Domingo, 18 de noviembre de 2018

today Domingo, 18 de noviembre de 2018
place Parc de Ca l'Estrada, Mollet del Vallès - Parc de Ca l'Estrada, Mollet del Vallès

today 4a Caminada Canina Solidària Adopta Un Amic

El diumenge 18 de novembre celebrem la nostra IV Caminada Canina Solidària per Mollet del Vallès. Un estimulant recorregut de 8 km, de nivell fàcil per l'Espai Natural de Gallecs.

Vine a passar un bon dia amb el teu gos i col·labora amb els animals sense llar! Disposem de guies que ens acompanyaran tota la jornada i ens facilitaran el camí.

INICI: Parc de Ca l’Estrada a Mollet del Vallès a les 08.30 h. Sortida a les 09.00 h. Es finalitza al migdia. 

A més de caminar, gaudirem d'una demostració de gossos de rescat, sortejos, esmorzarem tots plegats i farem pica pica.

I tot per només...

10 € de donatiu per persona que inclou aigua, fruita, entrepà, pica-pica, obsequi i participació en la rifa i la resta d'activitats. L'import de l'activitat va íntegre a la protectora d'Animals Adopta un Amic, adoptaunamic.org.

Regal segur!

I si no guanyes, no t'amoïnis: tots els participants rebreu un obsequi pel simple fet de participar.

Vine amb el teu gos i ganes de passar-ho bé, no has de portar res més! Fés ara el teu donatiu i reserva el teu lloc a la caminada! 

IMPORTANT: Per poder organitzar l'activitat i que ningú es quedi sense participar, necessitem confirmació d'assistència amb antelació per preparar el menjar i els regals. Si vols gaudir amb nosaltres d'aquesta caminada solidària, et preguem que facis el teu donatiu abans del 17 de novembre a les 12h perquè puguem comptar amb tu.

Per qualsevol consulta, contacta'ns a adoptaunamic@gmail.com

info Entradas no disponibles
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.