FIRA TROVAM 2021 - ANNACRUSA + NEREU I LES BÈSTIES MARINES | Enterticket


FIRA TROVAM 2021 - ANNACRUSA + NEREU I LES BÈSTIES MARINES

today Jueves, 4 de noviembre de 2021

today Jueves, 4 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 20:30h Inicio: 21:00h
place TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ - Pl. de la Pau, Castelló de la Plana, Castelló, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - ANNACRUSA + NEREU I LES BÈSTIES MARINES

En 2018 naix Annacrusa a Castelló, un projecte musical sorgit de la unió de diferents energies, format per Sevi (guitarra i veu) i Anna Dobon (veu, piano i sintetitzador). Es van donar a conèixer al públic en 2019 a través del seu primer vídeo, La remor del gel, que va tenir molt bona acollida. Carlos Pauls (baix i cors) i Leny Orzáez (bateria i samplers) es van unir més tard per completar el quartet elèctric. Tots amb un llarg bagatge musical, han passat per diferents bandes i estils, el que fa que el projecte haja donat una versió pròpia d'un rock fosc i melancòlic. Ràpidament es van fer un lloc en l'escena del rock local i han passat per l'escenari de diversos festivals.

Annacrusa presentaran a la Fira Trovam! el seu àlbum de debut, Duel (Rock Hissar Records, 2020), un disc d'alts tints conceptuals on l'eix temàtic és la fugida de l'ésser humà cap a la superació, l'oblit i el creixement, un treball que els ha situat entre les propostes musicals locals més interessants de moment.

Nereu i les Bèsties Marines és un projecte musical castellonenc de folk d’autor amb embolcall malenconiós. Nereu és l’alter ego del cantautor Tomàs Pallarès. D’altra banda, les Bèsties Marines són: Elena Mezquita, Paco Durán, Víctor Pesudo, Toni Falomir, Joan Villalonga i Luis Martínez. Ells són els músics que acompanyen el vocalista i vesteixen les cançons de tonalitats mediterrànies amb un estil d’avantguarda i, a la vegada, clàssic. En desembre de 2020 autoeditaren el debut La remor de les onades, enregistrat i produït per Alberto Lucendo. El repertori conté deu cançons que et fan sentir a la pell el vent vora el mar que esborra la tristesa. A més, les seues lletres estan plenes de foscor i llum per representar naufragis i triomfs vitals.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 04/11/2021)
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.