CIRCUIT VIU - ALÚA

today Domingo, 6 de noviembre de 2022

today Domingo, 6 de noviembre de 2022
access_time Apertura: 18:30h Inicio: 19:30h
place 16 Toneladas Rock Club - Carrer de Ricardo Micó, 3, 46009 València, Valencia, España

today CIRCUIT VIU - ALÚA

Alúa és el grup format per Paula Espinosa i Sergio Zamit que tots dos van crear el 2018 quan van decidir fusionar els seus coneixements i la seva manera de veure la música. Amants de la cançó d'autor i del missatge directe, real i quotidià, Paula i Sergio són una combinació de cap i cor en la recerca constant de crear històries amb què la gent s'identifiqui en algun moment de la seva vida i que puguin ser explicades i cantades des de les seves pròpies emocions.

Lligats a un estil pop d'autor coquetegen contínuament amb diferents ritmes i influències de diferents gèneres musicals, que no fan més que enriquir i aportar interessants matisos a les seves pròpies composicions, en les quals predomina en totes, això sí, la calidesa i el sentiment que aporten la veu i interpretació de Paula.

El seu primer EP, publicat l'11 de març amb el nom «Tesón y cuenta nueva» compta amb cinc cançons inèdites: “Fin”, ”El antifaz”, “Tu arte”, “Llámame loca” i “Abril” i es troba ja disponible a totes les seves plataformes musicals. A més d'aquest EP, compten amb dos temes més gravats en directe: «Entre copas» i «La huida» dels quals es pot gaudir des del seu canal oficial de Youtube.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 06/11/2022)
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.