Enterticket

CIRCUIT VIU - ALÚA

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
CIRCUIT VIU - ALÚA

Alúa és el grup format per Paula Espinosa i Sergio Zamit que tots dos van crear el 2018 quan van decidir fusionar els seus coneixements i la seva manera de veure la música. Amants de la cançó d'autor i del missatge directe, real i quotidià, Paula i Sergio són una combinació de cap i cor en la recerca constant de crear històries amb què la gent s'identifiqui en algun moment de la seva vida i que puguin ser explicades i cantades des de les seves pròpies emocions.

Lligats a un estil pop d'autor coquetegen contínuament amb diferents ritmes i influències de diferents gèneres musicals, que no fan més que enriquir i aportar interessants matisos a les seves pròpies composicions, en les quals predomina en totes, això sí, la calidesa i el sentiment que aporten la veu i interpretació de Paula.

El seu primer EP, publicat l'11 de març amb el nom «Tesón y cuenta nueva» compta amb cinc cançons inèdites: “Fin”, ”El antifaz”, “Tu arte”, “Llámame loca” i “Abril” i es troba ja disponible a totes les seves plataformes musicals. A més d'aquest EP, compten amb dos temes més gravats en directe: «Entre copas» i «La huida» dels quals es pot gaudir des del seu canal oficial de Youtube.

16 Toneladas Rock Club
06 nov 2022
ProvinciaValencia
Recinto
16 Toneladas Rock Club
DirecciónCarrer de Ricardo Micó, 3, 46009 València, Valencia, España
Horario
HorarioApertura 18:30 h - Inicio 19:30 h

OTROS EVENTOS