CIRCUIT VIU - ELENA JÁTIVA + SARA SÍSTOLE

today Viernes, 18 de noviembre de 2022

today Viernes, 18 de noviembre de 2022
access_time Apertura: 21:00h Inicio: 21:20h
place La Salà - Carrer de Campoamor, 52, 46022 València, Valencia, España

today CIRCUIT VIU - ELENA JÁTIVA + SARA SÍSTOLE

L'Associació Valenciana de Sales de Música en directe En Viu! llança la tercera edició del 'Circuit Viu!', un cicle de concerts per dinamitzar el sector musical, fomentar la cultura de club i el retorn del públic a les sales de música. El 'Circuit Viu!' es proposa establir-se com un cicle estable anual que permeta incidir i dinamitzar els diversos sectors de la indústria musical valenciana: artistes, mànagers i sales d'exhibició.


Elena Játiva és el so d’una cosa que es trenca i es remena amb el temps i el mal. La jove artista s’autodefineix com la melodia dels que algun dia, ho van donar i ho van perdre tot en una aposta en què ningú no pot guanyar: l’existència. És la cançó dels que mantenen l’esperança de tornar-se a trobar. Aquest petit, gairebé insignificant, i tènue, tan tènue, fes de llum que travessa una fosca habitació de la introspecció, d’inconformisme i de dolor. Composicions tremendament reflexives per a la seva joventut, una veu màgica que remou les entranyes i la intensitat com a estendard. Aquest 2022, la jove cantant i compositora ha tret a la llum “La insoportable intensidad del ser”, el seu primer treball discogràfic, el qual ha estat produït per Tono, i en el que també ha participat Toni Carrillo en els arranjaments i les gravacions de les guitarres. A més, tant Tono Hurtado como Toni Carrillo formen part de la banda que acompanyarà a partir d’ara a l’artista en els seus directes

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 18/11/2022)
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.