Enterticket

Esther en Valencia

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
Esther en Valencia

ESTHER va aprendre a cantar a l’hora que aprenia a parlar. Als quatre anys va començar amb les classes de música i, des d’aleshores, no ha deixat d’aprendre i de regalar la dolçor de la seua veu a tots aquells que hem tingut l’oportunitat d’escoltar-la. Amb una veu pròpia, íntima i brillant que la diferencien de la resta, ESTHER és capaç de transportar-te a través
de les seues composicions.

Per tots estos factors, el debut d’ESTHER no ha deixat indiferent a ningú, i aquest 2023 serà la reafirmació d'una artista que ha vingut amb moltes coses a dir. Amb un directe que navega entre el pop intimista de Kodaline, Judit Neddermann o Ginestà, i la energia d'artistes com Miley Cyrus, amb un to fresc i magnètic, vos convidem a gaudir de la calidesa d’una veu que està donant molt que parlar. En aquest temps ESTHER s'ha construit poc a poc una comunitat de persones que confien en les seues cançons, amb més de 7k seguidors a Instagram i 15k oients estables a Spotify. 

-------

ESTHER aprendió a cantar a la vez que aprendía a hablar. A los cuatro años empezó con las clases de música y, desde entonces, no ha dejado de aprender y de regalar la dulzura de su voz a todos aquellos que hemos tenido la oportunidad de escucharla. Con una voz propia, íntima y brillante que la diferencian del resto, ESTHER es capaz de transportarte a través de sus composiciones. 

 ESTHER no ha dejado indiferente a nadie, y este 2023 será la reafirmación de una artista que ha venido con muchas cosas que decir. Con un directo que navega entre el pop intimista de Kodaline, Judit Neddermann o Ginestà, y la energía de artistas como Miley Cyrus, con un toque fresco y magnético, os invitamos a disfrutar de la calidez de una voz que está dando mucho que hablar. En este tiempo ESTHER se ha construido poco a poco una comunidad de personas que confían en sus canciones, con 7k seguidores en Instagram y 15k oyentes estables a Spotify.


Loco Club
20 oct 2023
ProvinciaValencia
Recinto
Loco Club
DirecciónCarrer de l'Erudit Orellana, 12, 46008 València, Valencia, España
Horario
HorarioApertura 20:00 h - Inicio 21:00 h
Organiza
PúblicoThe Music Republic

OTROS EVENTOS