FIRA TROVAM 2021 - BORJA MOMPÓ

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 19:00h Inicio: 19:30h
place ESCENARI TURIA - PATI DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - BORJA MOMPÓ

Borja Mompó presenta el seu primer treball com a artista en solitari, un EP de cinc cançons de títol homònim. Es tracta, segons diu, d’una xicoteta escapada artística al marge de la seua banda Modelo de Respuesta Polar. Per a l’ocasió, l’artista s’ha envoltat de professionals com Charlie Bautista(Jero RomeroXoel López) i Dany Richter (Russian RedChristina Rosenvinge). D’aquesta manera, el valencià ha donat forma a un caprici musical que respira altres sonoritats més properes al folk o la cançó d’autor. És un treball gravat íntegrament a força de guitarres acústiques, pianos i clarinets. Es podria dir que és l’aire que bufa abans de la tempesta o, simplement, una escolta per gaudir sense pensar molt més enllà.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.