FIRA TROVAM 2021 - BULEGO

today Viernes, 5 de noviembre de 2021

today Viernes, 5 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 20:30h Inicio: 21:00h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - BULEGO

Formada a Azkoitia (Guipúscoa) el 2020, Bulegos’ha convertit en la banda emergent més important de l’escena euskaldun en el seu primer any de camí. El quintet ha demostrat una clara ambició per trencar els esquemes del panorama musical establert al territori i ha obert nous camins. El seu projecte es basa en una visió holística del sector que engloba en una mateixa proposta música, estètica, accions en xarxes socials i noves formes de promoció. Les lletres, escrites íntegrament en eusquera, tracten temes quotidians des d’un prisma positiu, un altre dels trets característics del grup, i utilitzant un llenguatge directe i sense preàmbuls. Mostra de la seua ambició per explorar nous horitzons són les melodies de sintetitzadors i els sons electrònics, protagonistes en el paisatge sonor de la banda.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 05/11/2021)

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.