FIRA TROVAM 2021 - MO'ROOTS + XANGUITO + MALUKS

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 18:30h Inicio: 19:00h
place MAGIC BOX DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - MO'ROOTS + XANGUITO + MALUKS

I si provem d’aquietar-nos, de contemplar la bellesa de les coses encontacte amb el món? Aturem-nos i arrelem a la terra com un signe d’equilibri. Vaja, copsar l’art del que ens envolta amb l’ajuda de la tranquil·litat que dona l’amor al que forma part de nosaltres. MO’Roots (My Own Roots) és la prova de la implicació que tenim amb la nostra terra i, alhora, el reflex del caràcter tan nostre. El caràcter del riure, amb la caixa del pit plena. La fesomia del que som barrejada amb la festa i el bon humor. Arreleu amb nosaltres i mourem amb més força!

Ressorgiran és el primer projecte musical que va nàixer ara fa 4 anys entre anades i tornades d’assajos, concerts i xerrades. Cinc temes propis que, en forma d’EP, s’ofereixen com una carta de presentació del nostre grup, un reflex d’on venim i de cap a on anem.

Xanguito és un dels grups mallorquins més escoltats i seguits en l’actualitat. Després d’irrompre amb el seu primer àlbum “Beix” (2017) i una gira de més de 100 concerts, ressorgeixen amb un nou disc on es revela la seva part més festiva. “Milions d’estrelles” (2020) s’acompanya d’un espectacle explosiu i innovador que exhaurí l’aforament del Teatre Xesc Forteza en poques hores.

L’originalitat de les seves cançons, sumada a una posada d’escena única, captiven a l’espectador des de l’inici fins al final del concert. Amb el “bon rotllo” per bandera i la naturalitat que els de naix, Xanguito ha revolucionat el panorama musical mallorquí amb
les seves actuacions. Avorrir-se amb ells és impossible. Una autèntica festa de ritmes folklòrics i moderns que conviden a cantar i ballar cançons, algunes de les quals ja han sigut reconegudes com a himnes.

Maluks es perfila com un dels projectes musicals valencians a tenir en compte aquest 2021. El quartet valencià neix el 2019 de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, amb una posada al dia gràcies a una producció musical purament electrònica i ballable. 

Aquest 2021 Maluks presenten el seu àlbum debut, “Som i vibrem”, 11 canonades d’electro-tropicalisme valencià, en femení, empoderat i 100% ballable. La banda valenciana desplega una paleta sònica que inclou dancehalldembow, rap, soca o timba llatina amb grans dosi de baixos i vibracions positives. Destacant per la seva inspiració eminentment ballable, amb un missatge transversal que respira una dialèctica entre identitat col·lectiva, d’autoaprenentage, empoderament i sororitat.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.