FIRA TROVAM 2021 - ZOO + LAS BAJAS PASIONES

today Viernes, 5 de noviembre de 2021

today Viernes, 5 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 21:30h Inicio: 22:30h
place SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, España

today FIRA TROVAM 2021 - ZOO + LAS BAJAS PASIONES

Aquest grup es va allunyar dels escenaris en 2019 per a preparar el que ha sigut el seu tercer disc, Zoo ha tornat aquest 2021 amb la gira de presentació de Llepolies, el nou àlbum de la banda valenciana que compta amb dotze cançons i en el que colaboren artistes com Zatu (SFDK) y la rapera d’Aldaia JazzWoman (Machete en Boca).

Després de girar per sales i festivals de tot el territori, actuant també en països com Alemanya, França, el Regne Unit, Suïssa, Polònia, Bèlgica o el Japó, Zoo és presenta en aquesta edició de la Fira TROVAM de Castelló. Un potent directe protagonitzat per raps sobre bases electròniques, amb ritmes llatins i tradicionals, on les veus de Toni S. Panxo i Arnau s’uneixen a melodies basades en samplers, percussions, vents, baix i guitarres.

Las Bajas Pasiones és un projecte d’electrònica i músiques urbanes LGTBIQ. En les seues cançons es connecten unes descarades ganes de viure, els impulsos de cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista davant d’allò que ens venen com a vida. D’altra banda, les seues melodies divaguen entre l’experimentació electrònica, els sintetitzadors, els ritmes ballables i les guitarres. A més, la proposta es recolza en unes lletres, en forma de rap i cançó d’autor, submergides en la deconstrucció del gènere, el desamor i les drogues. Bichx Rarx és el seu segon àlbum, on volen expressar el seu amor cap a una llibertat total, en totes les esferes de la vida.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.