FIRA TROVAM 2021 - ÒSCAR BRIZ

today Jueves, 4 de noviembre de 2021

today Jueves, 4 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 20:30h Inicio: 21:00h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - ÒSCAR BRIZ

Òscar Briz és un dels grans revitalitzadors de la cançó dels darrers anys. Cantant, guitarrista i autor valencià, va començar la seua carrera en solitari l’any 1999. El músic de l’Alcúdia compta amb un total de 10 treballs sota el seu nom, els quals han rebut els elogis de la crítica i diversos premis. El seu últim llançament, Amor & Psicodèlia en temps de virus, va nàixer durant el confinament de la primavera del 2020. És un àlbum eclèctic com cap altre en la trajectòria de l’artista. Així, les cançons passen de la música pop al rock i la psicodèlia sense perdre el seu esperit íntim i acústic. És la figura del cantautor en un àmbit més modern, sintètic i divers que reconeix també els sons clàssics i nostàlgics. Una vegada més, la premsa ha assenyalat el disc com el millor treball publicat mai per Òscar Briz.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 04/11/2021)

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.