Enterticket

FIRA TROVAM 2021 - SIDONIE + JULIA + LAS BAJAS PASIONES

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
FIRA TROVAM 2021 - SIDONIE + JULIA + LAS BAJAS PASIONES
Sidonie
Ja fa més de 20 anys que Sidonie es va donar a conéixer al gran públic amb un llançament sorprenent, l’EP Dragonfly (2000). En les seues cançons prevalien els sons psicodèlics amb els quals es van fer un lloc en el panorama musical de l’època i que els van fer inconfusibles.
L’èxit del seu segon disc, Sidonie (2001), els va portar a signar els seus següents discos amb Sony i, en 2005, van fer el salt al castellà. La personalitat única i irrepetible del grup va suposar una alenada d’aire fresc en la indústria discogràfica. Després de l’èxit de la gira del seu últim disc, El Peor Grupo del Mundo (2017), i de la celebració del seu 20é aniversari, Sidonie va editar El Regreso de Abba (2020). És el seu nové disc, que comparteix títol, portada, història i personatges amb la primera novel·la de Marc Ros, vocalista del grup.
Júlia
Algú va dir fa temps que l’originalitat consisteix fonamentalment en tornar a l’origen. Que tornar a la senzillesa de les solucions originals, amb els teus propis mitjans, t’atorga la qualitat d’original amb oficialitat. Doncs bé, el tercer disc de Júlia és l’últim i més honest testimoni d’aquesta teoria. “Casa” és un llenç al passat amb sons del present, un just monument al clàssic retorn als orígens, però des del menys comú dels llocs i fins al més elemental i profund de la seua creació.
Format per les alcoianes Estela Tormo i Lídia Vila, Júlia és un grup de pop que va iniciar la seua trajectòria fa quasi deu anys. El seu estil musical ha anat evolucionant d’un tipus de música electrònica molt suau i melòdica fins al pop elèctric.

Las Bajas Pasiones
Las Bajas Pasiones és un projecte d’electrònica i músiques urbanes LGTBIQ. En les seues cançons es connecten unes descarades ganes de viure, els impulsos de cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista davant d’allò que ens venen com a vida. D’altra banda, les seues melodies divaguen entre l’experimentació electrònica, els sintetitzadors, els ritmes ballables i les guitarres. A més, la proposta es recolza en unes lletres, en forma de rap i cançó d’autor, submergides en la deconstrucció del gènere, el desamor i les drogues. Bichx Rarx és el seu segon àlbum, on volen expressar el seu amor cap a una llibertat total, en totes les esferes de la vida.
SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
05 nov 2021
ProvinciaCastellón
Recinto
SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
DirecciónAv. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, España
Horario
HorarioApertura 20:30 h - Inicio 21:00 h

OTROS EVENTOS