FIRA TROVAM 2021 - TANXUGUEIRAS

today Viernes, 5 de noviembre de 2021

today Viernes, 5 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 18:30h Inicio: 19:00h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - TANXUGUEIRAS

Dones fortes, valentes i empoderades. Cantareiras d’una nova dècada. Les veus de Olaia Maneiro, Aida Tarrío i Sabela Maneiro, plenes de virtuosisme i contundència, són les màximes exponents d’una generació oberta a l’evolució i reformulació de les músiques de creació col·lectiva gallega.

El directe de Tanxugueiras és pura energia i potència. Les seues veus lliguen en harmonia, naturalitat i mestratge alalás, músiques i lletres. Amb o sense panderetes, el so i força de Tanxugueiras s’expandeixen a l’altre costat de l’escenari per a transformar el recital en una festa. Amb un repertori que es mou entre peces íntimes i de tall tradicional amb himnes que abanderen causes, el públic de totes les edats gaudeix d’una sessió vibrant, un munt de moments únics en els quals les cantareires donen bon compte de la projecció d’una formació única a Galícia.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.