Enterticket

FIRA TROVAM 2021 - TROBADORETS + IRUXA + SKARGOTS

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
FIRA TROVAM 2021 - TROBADORETS + IRUXA + SKARGOTS

Trobadorets van començar la seua carrera musical l’any 2010 i ho van fer, com quasi totes les coses boniques en la vida, per casualitat. Una amiga seua obria una llibreria infantil i els va demanar fer un concert amb un repertori format per temes clàssics de la música infantil valenciana. L’actuació va ser un èxit i el “boca-orella” va fer que anaren a una altra llibreria, després a un col·legi, després a una festa… Un no parar de créixer.

En aquests 10 anys han fet quasi 500 concerts al llarg de tot el País Valencià, convertint-se en un dels referents de la música familiar tant en les Comarques de Castelló, han tocat en més de 80 pobles, com de tot el País Valencià. Tampoc s’obliden de fer almenys un parell de visites a l’any a terres veïnes com ara Teruel, Tarragona i Barcelona.

Davant la necessitat de formacions paritàries en la nova música familiar es va crear un projecte de música i valors liderats per Iruixa que es fa acompanyar pels seus Skargots, una banda de músics paritària molt divertida. Un espectacle de música familiar liderat per l’actriu valenciana Irina Bargés que es fa acompanyar d’una banda de músics per interpretar cançons carregades de valors. Una barreja explosiva de sonoritats i diversió damunt de l’escenari que fa ballar a tots els públics. A la Fira Trovam! presentaran les cançons del seu primer disc amb títol homònim. 



TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ
06 nov 2021
ProvinciaCastelló
Recinto
TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ
DirecciónPl. de la Pau, Castelló de la Plana, Castelló, Espanya
Horario
HorarioApertura 11:00 h - Inicio 11:30 h

OTROS EVENTOS