FIRA TROVAM 2021 - TROBADORETS + IRUXA + SKARGOTS

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 11:00h Inicio: 11:30h
place TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ - Pl. de la Pau, Castelló de la Plana, Castelló, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - TROBADORETS + IRUXA + SKARGOTS

Trobadorets van començar la seua carrera musical l’any 2010 i ho van fer, com quasi totes les coses boniques en la vida, per casualitat. Una amiga seua obria una llibreria infantil i els va demanar fer un concert amb un repertori format per temes clàssics de la música infantil valenciana. L’actuació va ser un èxit i el “boca-orella” va fer que anaren a una altra llibreria, després a un col·legi, després a una festa… Un no parar de créixer.

En aquests 10 anys han fet quasi 500 concerts al llarg de tot el País Valencià, convertint-se en un dels referents de la música familiar tant en les Comarques de Castelló, han tocat en més de 80 pobles, com de tot el País Valencià. Tampoc s’obliden de fer almenys un parell de visites a l’any a terres veïnes com ara Teruel, Tarragona i Barcelona.

Davant la necessitat de formacions paritàries en la nova música familiar es va crear un projecte de música i valors liderats per Iruixa que es fa acompanyar pels seus Skargots, una banda de músics paritària molt divertida. Un espectacle de música familiar liderat per l’actriu valenciana Irina Bargés que es fa acompanyar d’una banda de músics per interpretar cançons carregades de valors. Una barreja explosiva de sonoritats i diversió damunt de l’escenari que fa ballar a tots els públics. A la Fira Trovam! presentaran les cançons del seu primer disc amb títol homònim. date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.