FIRA TROVAM 2021 - VAHO

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 17:00h Inicio: 17:30h
place ESCENARI TURIA - PATI DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - VAHO

Vaho és frescor, és ànima. Una banda de Madrid que ens porta una madura mescla d’enèrgic pop, guitarres indie-rock, i la profunditat letrística heretada del millor rap espanyol en unes composicions perfectament equilibrades. La seua història es remunta a 2016 amb un llarg i diversos singles editats. No obstant això, és en 2019 quan Vaho es consolida com a formació amb la incorporació de la veu d’Irene Peña. Juntament al raper Vila i el backup de Juanjo i Gon a les guitarres, Alberto al baix i Javi a la bateria conformen el grup definitivament.

Jóvenes Idiotas és el primer single del pròxim àlbum de Vaho que eixirà aquesta tardor. El single ve acompanyat per un videoclip en el qual es narra el creixement de la banda Vaho, mostrant des de l’evolució del procés de composició fins a l’amistat creada per la passió que els uneix en el seu somni de portar les seues cançons al major nombre d’oïdors possible.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.