FIRA TROVAM 2021 - VERSONAUTAS

today Miércoles, 3 de noviembre de 2021

today Miércoles, 3 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 18:00h Inicio: 18:30h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - VERSONAUTAS

El grup valencià Versonautas, format per Ana Sanahuja i Roqui Albero, arriba a la Fira Trovam! per presentar “Astro Azul”, el seu primer àlbum discogràfic. Es tracta d’un disc conceptual que parla d’un origen constant, d’un punt de partida que pot ser un naixement, un canvi de paradigma, una metamorfosi o un inici transformador: tota experiència té un moment culminant que dona pas a un nou paradigma, com bé sabem a hores d’ara. Naixem del no-res i seguim renaixent constantment donant lloc a nombroses metamorfosis. I és així com els Versonautas combinen paisatges musicals i poètics fins a crear un estil propi que podríem anomenar “cançó parlada”. Sobre l’escenari, una proposta molt personal farcida de versopsicodèlia, spoken word, electrònica i performance. El nom del grup, per cert, és un regal de Jorge Drexler, que també va col·laborar en la gravació del disc junt amb Sílvia Pérez Cruz i altres autors.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.