FIRA TROVAM 2021 - VIKTORIJA PILATOVIC

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 20:00h Inicio: 20:30h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - VIKTORIJA PILATOVIC

Viktorija Pilatovic és una cantant de jazz, compositora, líder de banda i mestra lituana establida a València. Ella comparteix l’amor pel jazz a través de la seua música: lletres poètiques, progressions modernes d’acords que capten el cor i una interpretació vocal virtuosa. L’artista forma part del catàleg del segell discogràfic Inner Circle Music i ha editat tres àlbums: Nica’s Blues (2013), Stories (2017) i The Only Light (2019). En tots ells va fer servir material propi, amb composicions i lletres originals. L’últim d’eixos treballs va rebre els elogis de la premsa especialitzada, inclosa la revista Downbeat, i va ser nominat com a millor disc de jazz en la 2a edició dels Premis Carlos Santos de la Música Valenciana. A més, The Only Light compta amb el valor afegit d’uns desenvolupaments musicals que, en separar-se de l’arranjament inicial, dibuixen ones d’extrema bellesa que brillen en la rica orquestració d’acompanyament proporcionada pel seu grup de sempre.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.