Enterticket

FIRA TROVAM 2021 - RAFA XAMBÓ QUINTET + TONI DE L'HOSTAL

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
FIRA TROVAM 2021 - RAFA XAMBÓ QUINTET + TONI DE L'HOSTAL

Rafa Xambó (guitarra i veu), Àlvar Carpi (guitarra), Salva Vázquez (piano), Chris Attwell (baix) i Ben Wirjo (bateria) ens presenten “La dansa d’un temps nou”, un recull de cançons amb algun text de Xambó i altres de Maria-Mercè Marçal, Anna Montero i Txema Martínez, així com d’interessants versions/relectures de poemes i cançons de Salvador Espriu amb Raimon, Nâzim Hikmet amb Pete Seeger, Manel Marí amb Toti Soler, Woody Guthrie amb Jeff Tweedy, Ovidi Montllor i John Lennon.

“Vivim un temps terrible en què la crisi civilitzatòria —ecològica, sanitària, econòmica i social—, la crisi de crisis, ens aboca a l’egoisme cínic o a la desesperació. Però també podem aferrar-nos a viure en la resistència a la barbàrie i en la dignitat personal com una nova forma de felicitat i d’alegria. En temps de pandèmia moral, cal mantenir l’esperança que es va obrir en el passat per encarar-nos a l’abisme del present. Només trobarem un bri de redempció en l’estima, l’empatia i la bellesa de l’art.” 


Toni de l’Hostal és un xarrautor valencià caracteritzat per la sàtira de les seues lletres i els seus delirants directes. En “Repom” (Bureo Músiques, 2020), el seu segon disc, podem trobar lletres incisives repletes de critica social passades per el filtre de l’humor valencià. 







TEATRE DEL RAVAL CASTELLÓ
05 nov 2021
ProvinciaCastelló
Recinto
TEATRE DEL RAVAL CASTELLÓ
DirecciónCarrer del Comte Pestagua, 38, 12004 Castelló de la Plana, Castelló, España
Horario
HorarioApertura 18:30 h - Inicio 19:00 h

OTROS EVENTOS