FIRA TROVAM 2021 - RAFA XAMBÓ QUINTET + TONI DE L'HOSTAL

today Viernes, 5 de noviembre de 2021

today Viernes, 5 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 18:30h Inicio: 19:00h
place TEATRE DEL RAVAL CASTELLÓ - Carrer del Comte Pestagua, 38, 12004 Castelló de la Plana, Castelló, España

today FIRA TROVAM 2021 - RAFA XAMBÓ QUINTET + TONI DE L'HOSTAL

Rafa Xambó (guitarra i veu), Àlvar Carpi (guitarra), Salva Vázquez (piano), Chris Attwell (baix) i Ben Wirjo (bateria) ens presenten “La dansa d’un temps nou”, un recull de cançons amb algun text de Xambó i altres de Maria-Mercè Marçal, Anna Montero i Txema Martínez, així com d’interessants versions/relectures de poemes i cançons de Salvador Espriu amb Raimon, Nâzim Hikmet amb Pete Seeger, Manel Marí amb Toti Soler, Woody Guthrie amb Jeff Tweedy, Ovidi Montllor i John Lennon.

“Vivim un temps terrible en què la crisi civilitzatòria —ecològica, sanitària, econòmica i social—, la crisi de crisis, ens aboca a l’egoisme cínic o a la desesperació. Però també podem aferrar-nos a viure en la resistència a la barbàrie i en la dignitat personal com una nova forma de felicitat i d’alegria. En temps de pandèmia moral, cal mantenir l’esperança que es va obrir en el passat per encarar-nos a l’abisme del present. Només trobarem un bri de redempció en l’estima, l’empatia i la bellesa de l’art.” 


Toni de l’Hostal és un xarrautor valencià caracteritzat per la sàtira de les seues lletres i els seus delirants directes. En “Repom” (Bureo Músiques, 2020), el seu segon disc, podem trobar lletres incisives repletes de critica social passades per el filtre de l’humor valencià. date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.