FIRA TROVAM 2021 - WILD ALKMAN

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 16:00h Inicio: 16:30h
place ESCENARI TURIA - PATI DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - WILD ALKMAN

Wild Alkman és un projecte musical unipersonal -fins a la data- encapçalat per Alberto Pérez. Cantant i guitarrista dels grups castellonencs de rock Bzous i The Cutting Fingers, inicia aquesta nova marxa de tall més intimista i aires de folk americà i alt country. Amb una estètica lo-fi i seguint tots els principis del “Do It Yourself” naix Portraits #1, un disc autoproduït de 6 cançons gravades en un quatre pistes de cassette en la seua pròpia casa durant l’hivern de 2019. Aquest àlbum debut es troba exclusivament en format digital a través de la plataforma Bandcamp. La guitarra i la veu són els principals instruments d’aquest E.P., amb slides, swellings atmosfèrics amb guitarra elèctrica, enregistraments en bucle i alguna senzilla percussió.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.