FLA: Presentació Colecció L'Ordit (UA)

today Lunes, 24 de mayo de 2021

today Lunes, 24 de mayo de 2021
access_time 20:00h
place Espacio Séneca - Carrer Portugal, 17, 03003 Alacant, Alicante, España

today FLA: Presentació Colecció L'Ordit (UA)

La Fira del Llibre d'Alacant arriba a la 51a edició en format presencial, com sempre s'ha conegut aquesta cita, però també en format online, aprenent de l'any passat. Per evitar aglomeracions i realitzar un esdeveniment segur, les activitats tindran un aforament limitat i requeriran de reserva gratuïta d'invitació.

L'activitat consisteix en la presentació dels títols 'El campus de la Universitat d'Alacant' i 'La llum. Enigmes, mites i tecnologia', tots dos de la Col·lecció L'Ordit i amb versió en castellà i valencià. Participen en l'acte Amparo Navarro Faure, rectora de la Universitat d'Alacant; Juan Mora Pastor, vicerector d'Investigació de la Universitat d'Alacant; i els coordinadors dels llibres, Carles Martín i Sergi Gallego. Organitza el Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 24/05/2021)
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.