Enterticket

Inscripció professional Fira Trovam 2021

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
Inscripció professional Fira Trovam 2021

La Fira Valenciana de la Música Trovam!- Pro Weekend és el lloc de trobada de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. Es celebra des de 2013 a la ciutat de Castelló i, en la seua programació, combina activitats professionals (meses de debat, tallers, trobades…) amb actuacions, concerts i showcases de grups de música valencians i de la resta de l’Estat.

En els seus 9 anys de trajectòria, la Fira Trovam! s’ha posicionat com la gran cita anual del sector de la música en directe i ha comptat amb l’assistència de professionals de tots els àmbits que formen part de la cadena de valor musical: artistes, promotores, managers, agències i resta d’agents musicals. Així mateix, durant els dies de celebració, la Fira constitueix el principal dinamitzador cultural de la ciutat de Castelló i la seua àrea d’influència, arribant a un públic cada vegada més majoritari i divers.

La Fira Trovam! – Pro Weekend forma part del Pla Estratègic Cultural “Fes Cultura” impulsat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, i compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, així com de diverses entitats públiques i privades valencianes i de la resta de l’Estat.

SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ.-
03 nov - 06 nov 2021
ProvinciaCastellón
Recinto
SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ.-
DirecciónAv. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, España
Organiza
Público

OTROS EVENTOS