Enterticket

Inscripció professional Fira Trovam 2021

Event Header

ENTRADAS

Cargando

INFORMACIÓN

Event Card
Inscripció professional Fira Trovam 2021

La Fira Valenciana de la Música Trovam!- Pro Weekend és el lloc de trobada de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. Es celebra des de 2013 a la ciutat de Castelló i, en la seua programació, combina activitats professionals (meses de debat, tallers, trobades…) amb actuacions, concerts i showcases de grups de música valencians i de la resta de l’Estat.

En els seus 9 anys de trajectòria, la Fira Trovam! s’ha posicionat com la gran cita anual del sector de la música en directe i ha comptat amb l’assistència de professionals de tots els àmbits que formen part de la cadena de valor musical: artistes, promotores, managers, agències i resta d’agents musicals. Així mateix, durant els dies de celebració, la Fira constitueix el principal dinamitzador cultural de la ciutat de Castelló i la seua àrea d’influència, arribant a un públic cada vegada més majoritari i divers.

La Fira Trovam! – Pro Weekend forma part del Pla Estratègic Cultural “Fes Cultura” impulsat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, i compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, així com de diverses entitats públiques i privades valencianes i de la resta de l’Estat.

SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ.-
03 nov - 06 nov 2021
ProvinciaCastellón
Recinto
SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ.-
DirecciónAv. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, España

OTROS EVENTOS