Enterticket

LA BELLA DORMENT - El Musical de Rafel Brunet

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
LA BELLA DORMENT - El Musical de Rafel Brunet

 LA BELLA DORMENT- EL MUSICAL de Rafel Brunet

Hi havia una vegada dos regnes veïns que estaven enemistats. Per mantenir la pau era necessari unir els dos regnes amb un matrimoni.

El regne del Nord tenien un primogènit, el Príncep Gerard, en canvi  en el Regne del Sud després d’anys el Rei Arnau i la Reina Anna no havien aconseguit descendència.

El Rei Felip van anar a demanar ajut a la bruixa Maligna, coneixedora de la màgia negre, per aconseguir tenir una filla. La bruixa va complir el desig a canvi de poder apadrinar a la nina que tendrien els reis.

Els Reis del Regne del sud varen tenir una filla molt formosa, celebraren la bona nova fent rics presents  a tres fades per que l’apadrinin, quan de sobte es presenta la bruixa Maligna molt contrariada perque, els Reis no havien complit amb la seva paraula. La Bruixa fa un malefici a la princesa: abans de complir el setze anys es punxarà el dit amb una agulla d’una filosa i morirà.

Una fada aconsegueix rebaixar l' encanteri, la Princesa no morirà, només quedarà dormida fins que una bessada d'amor vertader la desperti

 

Trui Teatre
04 ene 2023
ProvinciaIlles Balears
Recinto
Trui Teatre
DirecciónCamí Son Rapinya, 29, 07013 Palma de Mallorca, Illes Balears, España
Horario
HorarioApertura 17:30 h - Inicio 18:30 h
Organiza
Público

OTROS EVENTOS