LA BELLA DORMENT - El Musical de Rafel Brunet | Enterticket


LA BELLA DORMENT - El Musical de Rafel Brunet

today Miércoles, 4 de enero de 2023

today Miércoles, 4 de enero de 2023
access_time Apertura: 17:30h Inicio: 18:30h Cierre: 19:45h
place Trui Teatre - Camí Son Rapinya, 29, 07013 Palma de Mallorca, Illes Balears, España

today LA BELLA DORMENT - El Musical de Rafel Brunet

 LA BELLA DORMENT- EL MUSICAL de Rafel Brunet

Hi havia una vegada dos regnes veïns que estaven enemistats. Per mantenir la pau era necessari unir els dos regnes amb un matrimoni.

El regne del Nord tenien un primogènit, el Príncep Gerard, en canvi  en el Regne del Sud després d’anys el Rei Arnau i la Reina Anna no havien aconseguit descendència.

El Rei Felip van anar a demanar ajut a la bruixa Maligna, coneixedora de la màgia negre, per aconseguir tenir una filla. La bruixa va complir el desig a canvi de poder apadrinar a la nina que tendrien els reis.

Els Reis del Regne del sud varen tenir una filla molt formosa, celebraren la bona nova fent rics presents  a tres fades per que l’apadrinin, quan de sobte es presenta la bruixa Maligna molt contrariada perque, els Reis no havien complit amb la seva paraula. La Bruixa fa un malefici a la princesa: abans de complir el setze anys es punxarà el dit amb una agulla d’una filosa i morirà.

Una fada aconsegueix rebaixar l' encanteri, la Princesa no morirà, només quedarà dormida fins que una bessada d'amor vertader la desperti

 

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 04/01/2023)

date_range Próximos eventos de HAY GANAS DE CONCIERTO

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.