Première TEDxTarragona 2020 | Enterticket


Première TEDxTarragona 2020

today Sábado, 21 de marzo de 2020

today Sábado, 21 de marzo de 2020
access_time Apertura: 11:45h Inicio: 12:00h Cierre: 13:45h
place Teatret del Serrallo - Moll de Pescadors, 43004 Tarragona, España

today Première TEDxTarragona 2020

TEDxTarragona 2020 serà la ja sisena edició TEDx a Tarragona. Volem compartir aquest any de nou idees per Tarragona i des de Tarragona. Idees que val la pena difondre. 

Tot això serà el 16 de maig de 2020. Però abans et volem convidar a la Première on passarem una estona divertida i en format molt informal t'explicarem tot el que portem entre mans. Hi serà tot el nostre equip organitzador, alguns oradors, patrocinadors i sobretot bona part de les persones que com tu ens recolzeu des de fa anys.

El maig tornarem a gaudir d'una tarda plena de xerrades TEDx, actuacions musicals úniques i una audiència extraordinària. Aquest any seguirem oferint al matí l'opció de participar en un conjunt de Tallers per als qui volgueu gaudir d'un dia al més pur estil TEDx.

L'entrada a la Première és gratuïta però és obligatori registrar-se perquè l'aforament és molt limitat, sense entrada no hi podràs accedir així que no ho deixis per més endavant!

T'esperem!

Amb la col·laboració de:

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 21/03/2020)

date_range Próximos eventos de Associació Promoció del Coneixement

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.