TEDxEixampleSalon Coeducació amb Gemma Lienas

today Miércoles, 17 de marzo de 2021

today Miércoles, 17 de marzo de 2021
access_time Apertura: 18:15h Inicio: 18:30h
place Espai Calàbria 66 - Carrer de Calàbria, 66, 08015 Barcelona, Espanya

today TEDxEixampleSalon Coeducació amb Gemma Lienas

Amb el model d’escola mixta, hem tingut èxit en garantir aules i patis més igualitaris? Hem aconseguit Instituts lliures de violència masclista, d’estereotips i creences hegemòniques? Els i les adolescents de Secundària, són avui més o menys lliures d’expressar la seva orientació sexual en un espai respectuós? Com afecten les xarxes socials a l’educació afectivo-sexual dels joves? I la pornografia?  

La coeducació és una oportunitat per fer-nos aquestes i altres preguntes i anar molt més enllà de l’escola mixta. Una invitació a qüestionar els rols i estereotips de gènere, educar en la igualtat, generar relacions més justes i combatre d’arrel les violències masclistes o envers el col·lectiu LGTBI. Una porta a treballar l’educació afectivo-sexual des de l’empatia, la tolerància i la llibertat. 

Comptarem amb una TEDx Talk en directe de Gemma Lienas i un debat posterior amb el públic assistent.

També tindrem la presència en remot de l'Aida Rivas, part de l'equip que ha elaborat la guia "Desaprenent, una mirada feminista a l'etapa de secundària"

Aquest esdeveniment també s'emetrà en directe a través de YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=B5Q1j7idKcU&feature=youtu.be

Per aprofitar al màxim el debat us suggerim visitar aquests dos enllaços:

Obra de Gemma Lienas:

https://www.gemmalienas.com/

Guia: Desaprenent

https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2019/04/21125324/guia_def_04_20052019_web.pdf

Les places són molt limitades, et preguem que mantinguis el teu compromís de venir en cas de tenir la teva entrada. Si no poguessis, ens pots avisar i oferirem la teva entrada a una altra persona.


Aquest esdeveniment és gratuït per a tu gràcies a les aportacions de l'Espai Calàbria 66, el Districte de l'Eixample i la participació sense cap ànim de lucre de ponents i equip organitzador.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 17/03/2021)
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.