TEDxTarragona 2019: Batecs

today Sábado, 18 de mayo de 2019

today Sábado, 18 de mayo de 2019
place Palau de Fires i Congressos de Tarragona - Carrer Arquitecte Rovira, Tarragona, España

today TEDxTarragona 2019: Batecs

TEDxTarragona 2019 - Batecs serà la ja cinquena experiència TEDx a Tarragona. Volem compartir aquest any batecs de diferents intensitats que cadascun, amb el seu ritme, la seva cadència i el seu color pugui perpetuar el so de les seves idees a la nostra comunitat. Idees que ens tocaran les emocions i ens parlaran del ritme que ens marca la vida.

Tornem al Palau Firal i de Congressos de Tarragona on podreu gaudir per la tarda de més de 10 xerrades TEDx, actuacions i un berenar saludable. Aquest any afegim pel matí l'opció de participar en un conjunt de Tallers i dinar al Seminari amb oradors dels quatre primers anys per als qui volgueu gaudir d'un dia al més pur estil TEDx. 
Tria el tipus d'entrada que millor se t'ajusti: GENERAL per gaudir de l'experiència de tot el dia o TARDA si només assistiràs al bloc de xerrades habitual.

Trobaràs tota la informació i programa a la nostra pàgina web www.tedxtarragona.com
Una selecció d'activitats i oradors única preparada amb molta cura que no et deixarà indiferent. 

Amb totes les entrades podràs adquirir la teva samarreta oficial Batecs per només 10 € i així ajudar a fer realitat el 5è TEDxTarragona.
info Entradas no disponibles
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.