Tenda en Valencia. | Enterticket


Tenda en Valencia.

today Jueves, 26 de octubre de 2023

today Jueves, 26 de octubre de 2023
access_time Apertura: 20:00h Inicio: 21:00h
place Loco Club - Carrer de l'Erudit Orellana, 12, 46008 València, Valencia, España

today Tenda en Valencia.

Tenda es una banda de quatre xavals de València que es van ajuntar per a fer la música que volien escoltar. Des de 2017, Martín Tarrasó (veu i guitarra), Claudi Penalba (guitarra solista), Evarist Caselles (baix) i Guillem Magraner (bateria) no han deixat de crear un indie pop-rock en castellà i valencià ple de somnis, reflexions, desenganys i molt d’amor, fent-se un important lloc en l’escena musical valenciana amb cada vegada més presència a nivell nacional . 

Han tocat en festivals com Love To Rock o Concerts de Vivers, en enigmàtiques sales de València com Loco Club, 16 Toneladas o Sala Jerusalem i han aparegut en altres llocs com la FNAC d’Alacant, la sala La Nau de Barcelona i La Plaça de Bous de València. Sent també capaços de presentar un format més íntim a espais com el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba (Gandia), el TAC de Catarroja o el casal Despertaferro de Reus

 

date_range Próximos eventos de The Music Republic

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.