EQUILIBRIS TEATRE FEMINISTA

today Jueves, 7 de marzo de 2019

today Jueves, 7 de marzo de 2019
access_time Apertura: 18:30h Inicio: 19:30h
place Teatre Lloseta - Carrer es Pou Nou, 07360 Lloseta, Illes Balears, España

today EQUILIBRIS TEATRE FEMINISTA

Redbellion presenta: Teatre Feminista a la Setmana de la Dona

Acollim al Teatre de Lloseta la primera proposta feminista de Redbellion Production, a la Setmana de la Dona.
Una tarda-nit on la dona i les arts escèniques son protagonistes. Tres propostes que afronten aquest tema des de tres perspectives i formats diferents:
EQUILIBRIS
de Gemma i Tessa Julià - Cia. La Prodigiosa - Barcelona
Basat en la història real de la protagonista, aquest monòleg descobreix el recorregut íntim d'una dona envers la maternitat. Equilibris és l'esperiència d'aquesta dona que, empesa per un desig profund covat durant molt temps, als volts de la cinquantena decideix acollir un infant. Des dels primers tràmits burocràtics per ser "validada" legalment, al primer any de convivència amb un infant que té una història, la protagonista camina per una corda fluixa immersa en un procés que la capgira.

NO SABEN QUI SOM
Exposició - Alicia Mascaró Martín

Un projecte d'investigació que posa en valor i dona a conèixer els diferents noms i rostres de dones que la història no recorda però que han contribuït en el món de l'activisme, els drets humans, el cinema, la política, el periodisme o les matemàtiques i la física.
La mostra que s'exposa per primera vegada a Mallorca, està formada per gravats i pintures al oli que ens conviden a reflexionar sobre la poca visivilitat de les dones al llarg de la història.

BATWOMAN
de la directora mallorquina Vicka Durán, interpretada per Núria Sbert i Laia Prieto.
Una peça de micro teatre. Dues activistes. Una, amb molt de pels. Xocolata, sofà i manta. Batman, Clara Campoamor i Victoria Kent.

A la finalització de les representacions, s'obrirà un debat en el que el públic hi podrà participar.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 07/03/2019)
closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.