FIRA TROVAM 2021 - CINTIA LUND

today Viernes, 5 de noviembre de 2021

today Viernes, 5 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 17:45h Inicio: 18:15h
place ESCENARI TURIA - PATI DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - CINTIA LUND

La biografia viatgera de Cintia Lund és un dels aspectes que més criden l’atenció d’aquesta cantant que va nàixer a Canàries i que, amb tres mesos es va traslladar a Estocolm amb la seua família. Als 17 anys es va mudar a Nova York i d’allà a Madrid (2017), on va signar contracte amb el segell Subterfuge i va publicar el seu primer àlbum, “Nova York Anthem”, un treball de pop modern i elegant, amb tocs de folk i dream pop. La seua veu delicada, el seu look androgin i les atmosferes misterioses són els senyals d’identitat d’aquesta artista que ja havia actuat prèviament a Nova York, Atlanta, Bristol, Estocolm, Milà, Amsterdam i el festival Dcode de Madrid, on va guanyar el concurs BDCoder en 2016. Les seues cançons són el fruit d’una vida nòmada, d’una persona que no té por de viatjar i explorar nous territoris.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.