FIRA TROVAM 2021 - ESTHER

today Viernes, 5 de noviembre de 2021

today Viernes, 5 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 19:30h Inicio: 20:00h
place ESCENARI TURIA - PATI DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - ESTHER

Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021) és el primer disc d’Esther, la jove de Vinaròs. Un E.P. que és un viatge a través de l’interior d’una Esther que ha aconseguit sanar-se gràcies a la música. El disc ho conta tot des de la transparència i veritat de les cançons, fent referència a una estètica molt natural, propera, humana i íntima. Amb una veu pròpia, íntima i brillant que la diferencien de la resta, Esther es capaç de transportar-te a través de les seues composicions. Les teues ales ha estat enregistrat i mesclat a Malamute Estudio per Tono Hurtado. Aquest álbum debut ha estat enregistrat i mesclat a Malamute Estudio (Xirivella) per Tono Hurtado, a més va ser produït per Àlex Martínez.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.