FIRA TROVAM 2021 - LIHER

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 22:30h Inicio: 23:00h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - LIHER

El grup basc Liher està de tornada amb nou disc, el quart de la seua carrera. El projecte Liher va començar el seu camí el 2015. Lide Hernando, ara cantant i guitarrista del grup, va traure una maqueta en solitari titulada Arrazoi Gutxi, Denbora asko (Poques raons, molt de temps). El projecte va tardar pocs mesos a convertir-se en banda; i avui dia són Iñigo Etxarri (guitarra, cors), Joshka Natke (baix, cors) i Ander Berzosa (bateria) els que formen el quartet. En 2016 van publicar el seu primer LP, Hauts (Pols); i el 2018, Tenpluak Erre (Cremar els temples), amb el qual el grup va emprendre el camí cap a un rock més pesat amb tints stoner. El grup va oferir gairebé 100 concerts presentant el seu segon disc, tant a Euskal Herria com a l'Estat espanyol i a diversos països europeus, per donar pas a la gira del seu tecer disc, HHD, que tot i veure's interrupida per la pandèmia els va portar a oferir més de 40 concerts en diferents sales de la Península i Europa.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.