Enterticket

FIRA TROVAM 2021 - LA FÚMIGA + SAMANTHA

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
FIRA TROVAM 2021 - LA FÚMIGA + SAMANTHA

És una de les bandes amb més èxit del panorama musical valencià. El seu espectacle enèrgic i engrescador s’inspira en les tradicionals xarangues d’instruments de vent i percussió, sense oblidar la fusió d’estils. D’aquesta manera, són un dels grups que més concerts porta a les esquenes i és un dels noms obligats en els principals festivals i esdeveniments del circuit musical. El seu primer àlbum, “Espremedors”, va rebre el reconeixement del públic en els II Premis Carles Santos de la Música Valenciana i va ser guardonat en els Premis Ovidi Montllor en la categoria de “Millor àlbum de mestissatge”. A més, l’EP “Pròxima parada” va obtindre el Premi Tresdeu al “Millor llançament musical del 2020”.

”Mar de dudas és la cançó que mai vaig pensar que acabaria i que ara s’ha convertit en una de les meues favorites. Ara existeix i és molt real, em representa al 100%”

‘Mar de dudas’ representa la continuïtat al projecte musical de l’artista valenciana després que publicara “Nada”, el seu primer EP, al novembre de 2020. És una cançó que Samantha va començar a compondre en el confinament i es va quedar encallada més d’un any. Aquesta cançó és la més emocional i personal que publica Samantha i li la dedica a tots els fans que durant aquest any li han demanat que la publicara. 

Sense presses, però sense pauses, Samantha no ha parat en els seus projectes paral·lels i ha publicat el seu primer llibre “Mi refugio” el qual ha tingut una fantàstica acollida i ja va per la segona edició. També l’hem vista com a jurat en el Talent Show Duel de veus en À Punt. Ha format part del jurat d’Eurovisió i va estar present en la gala dels Premis Carles Santos de la Música. La seua actuació en la Fira servirà per a presentar noves cançons que formaran part d’un LP de pròxima publicació.




SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
06 nov 2021
ProvinciaCastellón
Recinto
SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
DirecciónAv. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, España
Horario
HorarioApertura 21:30 h - Inicio 22:30 h

OTROS EVENTOS