FIRA TROVAM 2021 - FERRAN PALAU + SANDRA MONFORT

today Jueves, 4 de noviembre de 2021

today Jueves, 4 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 19:30h Inicio: 20:30h
place SALA SIMFÒNICA - AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, España

today FIRA TROVAM 2021 - FERRAN PALAU + SANDRA MONFORT

En primavera del 2021 Sandra Monfort ha publicat el seu primer treball discogràfic en solitari «Niño Reptil Ángel». Un recull de composicions pròpies i un arranjament de cançó tradicional amb lletres en castellà i en valencià. Les seues composicions tenen colors propis de la música clàssica, el flamenc, la música d’arrel i el pop. Guitarres virtuoses i una veu dolça i melismàtica són el canó per on navega la sensibilitat i tacte de les seues cançons que penetren com la frescor de la neu o la calidesa del sol. Les seues composicions fan olor a terra, a feminitat, a poesia…, amb la frescor de la música electrònica i la contemporaneïtat i l’avantguardisme a flor de pell. Les seues lletres expliquen les siluetes de la condició humana mitjançant la naturalesa, la vulnerabilitat de l’ànima, les fortaleses i les fragilitats d’una i de totes. Un recorregut musical, escènic i discursiu que no ens deixarà indiferents.

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.