Enterticket

FIRA TROVAM 2021 - SIERRA LEONA

Event Header

ENTRADAS

Información

Entradas no disponibles. El evento ha finalizado.

INFORMACIÓN

Event Card
FIRA TROVAM 2021 - SIERRA LEONA

Ainoa Cabanes, líder durant quasi una dècada de la banda Flaco Favor es posa al capdavant del seu projecte personal: Sierra Leona. Aquest projecte destaca per la personalitat d’unes cançons que naveguen entre la subtilesa i l’arpa, acompanyades de melodies compostes des de les entranyes, lletres en castellà amb gran càrrega emocional i la potent i particular veu femenina de Cabanes.

La seua trajectòria anterior li va valdre a Ainoa Cabanes per a forjar-se en escenaris de tot el país. La seua veu en directe va sonar en festivals com el SanSan, SOS 4.8, Low Festival i obrint per a artistes internacionals com Crystal Fighters. Les seues lletres i composicions van ser premiades amb la participació en la tercera edició del Girando Por Salas (GPS), realitzant una sèrie de concerts per tota la geografia espanyola. 

‘Cruzar un río’ va ser el disc debut de Sierra Leona, amb un molt bon acolliment de la crítica i una nominació a millor disc de pop en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Destacant la participació de l’artista en festivals com el Pops Marítims, Festival dels Arts Lite o Polifonik Sound, compartint cartell amb artistes de la talla de Coque Malla, Xoel López, La Habitación Roja, Soledad Vélez o Cala Vento. En 2021, Sierra Leona torna a rugir amb noves cançons, un nou treball que promet posicionar-la, sens dubte, com una de les futures grans artistes del pop espanyol.

SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ
06 nov 2021
ProvinciaCastellón
Recinto
SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ
DirecciónAv. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya
Horario
HorarioApertura 18:00 h - Inicio 18:30 h

OTROS EVENTOS