FIRA TROVAM 2021 - SIERRA LEONA

today Sábado, 6 de noviembre de 2021

today Sábado, 6 de noviembre de 2021
access_time Apertura: 18:00h Inicio: 18:30h
place SALA DE CAMBRA DE L'AUDITORI DE CASTELLÓ - Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón, Espanya

today FIRA TROVAM 2021 - SIERRA LEONA

Ainoa Cabanes, líder durant quasi una dècada de la banda Flaco Favor es posa al capdavant del seu projecte personal: Sierra Leona. Aquest projecte destaca per la personalitat d’unes cançons que naveguen entre la subtilesa i l’arpa, acompanyades de melodies compostes des de les entranyes, lletres en castellà amb gran càrrega emocional i la potent i particular veu femenina de Cabanes.

La seua trajectòria anterior li va valdre a Ainoa Cabanes per a forjar-se en escenaris de tot el país. La seua veu en directe va sonar en festivals com el SanSan, SOS 4.8, Low Festival i obrint per a artistes internacionals com Crystal Fighters. Les seues lletres i composicions van ser premiades amb la participació en la tercera edició del Girando Por Salas (GPS), realitzant una sèrie de concerts per tota la geografia espanyola. 

‘Cruzar un río’ va ser el disc debut de Sierra Leona, amb un molt bon acolliment de la crítica i una nominació a millor disc de pop en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Destacant la participació de l’artista en festivals com el Pops Marítims, Festival dels Arts Lite o Polifonik Sound, compartint cartell amb artistes de la talla de Coque Malla, Xoel López, La Habitación Roja, Soledad Vélez o Cala Vento. En 2021, Sierra Leona torna a rugir amb noves cançons, un nou treball que promet posicionar-la, sens dubte, com una de les futures grans artistes del pop espanyol.

info Entradas no disponibles (el evento finalizó el 06/11/2021)

date_range Próximos eventos de Fira Trovam

closeUtilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra política de cookies.